Het Fort

MENU

Bieren van 't vat

Estaminet 25 cl € 2.20

Estaminet dankt zijn uitstekende kwaliteit aan de selectie van de beste ingrediënten, zacht water, 100% hoogwaardige zomergerst, een onderscheidende gist en zeer kostbare Saaz hop. De volle densiteit, de trage en traditionele lage gisting die er het fruitig karakter aan geeft en een rijping van zes volle weken maken dat Estaminet een echte Belgische Premium Pils is - 5,2 Vol. % Alc.

Palm 25 cl € 2.40

De 'Speciale Belge' is het betere Belgische bier van begin 20e eeuw. Dit vlot drinkend amberkleurig bier van hoge gisting heeft een verstandig alcoholgehalte. De speciale PALM-mouten bepalen haar honingachtige malsheid en de eigen geselecteerde PALM-gisten haar fruitig gistingsaroma. Fijne aromahoppen uit Kent brengen een subtiele harmonie. PALM is de absolute nummer 1 'BELGIUM's AMBER.
Amberkleurig - Speciale Belge - Erkend Streekproduct - 5,4 Vol. % Alc.

Steenbrugge Blond 25 cl € 3.00

Het Abdijbier STEENBRUGGE Blond is een blond bier met een warme, volle smaak en een licht gerookt gistingsaroma in combinatie met het subtiele Brugse Kruidenmengsel 'Gruut'.
Hergist op fles (6,5 Vol. % Alc.), vat (6,3 Vol. % Alc.)


Steenbrugge Dubbel Bruin 25 cl € 3.00

Het Abdijbier STEENBRUGGE Dubbel Bruin is een bruin bier met een rondborstige moutkarakter en een fruitig gistingsaroma in combinatie met het subtiele Brugse kruidenmengsel 'Gruut', met nadruk op kaneel. Bier van hoge gisting met nagisting in de fles. Hergist op fles (6,5 Vol. % Alc.), vat (6,3 Vol. % Alc.)

Rodenbach 25 cl € 3.00

RODENBACH is het uniek Vlaams Rood-Bruin Bier, erkend als 'Traditioneel Streekproduct'. De gemengde hoofdgisting en de rijping op eikenhouten vaten (foeders) geven het een zachtzure smaak en complexe fruitigheid net als wijn. RODENBACH bestaat uit 3/4 jong en 1/4 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. Rodenbach is heel verfrissend en eetlustopwekkend, 5,2 Vol.% Alc.

Urthel blond€ 3.20