Het Fort

BOWLING

Maak er een avondje bowling van

Bowlen is een sport voor alle leeftijden! Vanaf 3 jaar met bumpertjes tot 99 jaar en ouder kan je deze sport beoefenen. De grootste uitdaging is om alle pins in 1 keer weg te krijgen… Maar lukt je dat ook enkele malen na elkaar? Bowlen kan tijdens een super cool verjaardagsfeestje, maar ook een vrijgezellenavond of seniorencompetitie is mogelijk!


Op vrijdag- en zaterdagavond organiseren we steeds disco-bowling! Als je dacht dat bowlen zo al moeilijk was, probeer het dan eens met de lichten uit, coole blacklights en andere verlichting, stevige muziek en een aantal lekkere drankjes! Plezier gegarandeerd!


Volg je liever wat bowling les? In ons center is er de mogelijkheid om lessen te volgen om te leren bowlen. Ook hier is er geen leeftijdslimiet of basisniveau vereist! Contacteer ons gerust hierover voor meer informatie!


Ben je echt gebeten door de bowling-microbe en oefen je dit graag op regelmatige basis? Kom dan gerust eens kennis maken met onze clubleden tijdens een liga-avond of competitieavond.


Vanaf september 2022 starten wij met een jeugdwerking! De beste trainers van Vlaanderen komen in Nijlen les geven op woensdagavond (17u30 - 19u30) en op zaterdagvoormiddag (11u - 13u). Wil je graag de volgende Dimitri Van Den Bergh worden, maar dan in de bowlingwereld? Wacht dan niet langer en kom bowlen in onze jeugdwerking!

Tarieven

Onze tarieven zijn per uur. Je moet ongeveer rekenen dat je per spel per persoon 10 min nodig hebt.
Dus als je met 5 of 6 personen bent, dan kan je op 1u perfect 1 spelletje spelen.
Ben je met 4, dan kan je op anderhalf uur 2 spelletjes spelen.
Ben je met 3, dan kan je op een uur 2 spelletjes spelen.

Weekdagen (ma-do)

  • vóór 18u € 21,00 per uur per baan
  • na 18u € 24,00 per uur per baan
  • tijdens de schoolvakanties (doorlopend) € 24,00 per uur per baan

Vrijdag

  • na 18u € 28,00 per uur per baan

Weekend

  • Doorlopend € 28,00 per uur per baan
  • Ligaleden (uitgezonderd van vrijdag 18u tot zondag 20u) € 3,00 per spel
  • Huur schoenen € 1 per persoon